2014. július 17., csütörtök

A nyár slágere: Csomózott karkötő Part 1

Sziasztok! :) Itt vagyok egy újabb bejegyzéssel és j design-nel ami nagyon egyszerű, de szerintem így tökéletes. :) Ma a csomózott karkötő elkészítését fogom bemutatni képekkel és leírással is, remélem elkészítitek. :)
Aggie



Csomózott karkötő



1. Válasszunk ki 4 színt és vágjunk mindegyikből egy kb. 100-120 cm szálat. Majd hajtsuk félbe mindegyiket és kössünk a hurkos felére egy csomót.

2. A legelső szálat tegyük a második szál alá és húzzuk meg egy csomónak. Egy komplett csomóhoz ezt a műveletet kétszer kell megismételni. Ha megvagyunk mind a két csomóval akkor ugyanazzal a szállal (esetemben narancssárga) kötünk két-két csomót a maradék 2 szálra. 

3. Ezt folytatjuk mindig a legelső szállal a kívánt hosszig.

4. Ha elértük a kívánt hosszt akkor egyszerűen csomózzuk össze a négy szálat majd kezdjük el egyszerű hármasba befonni. Ha megvan az egyik fele akkor a tetején vágjuk el a hurkot és azt is fonjuk be. 

5. Készen is lennénk. Lehet csinálni többféleképpen én most egy ilyen picit csináltam időhiány miatt, de lehet több/kevesebb színből mindegyik színből lehet több szálat is venni ez csak rajtunk áll. :)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése