2014. április 25., péntek

Cikis sztorik #2

Sziasztok! :) Szóval úgy vettem észre hogy a Cikis sztorik elnyerték tetszéseteket hisz majd 100-an néztétek meg. :) (Igen ez nekem rengeteget jelent) Így úgy gondoltam, hozok még. :) Légyszíves véleményezzetek a bejegyzés alatt ha már kommentet nem kapok....Valamint köszönöm az 1000 megtekintést! :)
Puszi: Aggie




  • Barátság/Suli

Tavaly elmentünk az osztállyal egy 3 napos osztálykirándulásra. A zuhanyozók elég messze voltak a szobáktól, ezért nem vittem oda a pizsimet csak a törölközőt. Lezuhanyoztam, magamra tekertem a törölközőt és a barátnőmmel visszafelé indultunk. Pont akkor jöttek velünk szembe az osztály leghelyesebb pasija meg a barátai, és lerántották rólam a törölközőt aztán meg elfutottak. Csak az maradt ott amelyik nekem tetszett és jó sokáig bámult. Én meg elfutottam.Nagyon ciki volt!


A barátnőmet és az én nevemet egyszerre mondták ki a díjátadáson, én nem hallottam, ezért szép nyugodtan álltam tovább. Mikor már mindenki kiment éreztem, hogy gáz van. Amikor a kövi versenyszám győztesének szólt a zene én aranyosan kilibegtem a nézőtérre és átvettem az elsőnek járó díjat, aztán még örültem is, hogy kupa is jár, szépen rámosolyodtam a díjátadóra.Már hozták a fődíjat,amikor az igazi győztes rohanva jött, hogy ő nyert...



A legjobb barátnőm az osztálytermünkben
szeretett volna beszélni velem. Elsétáltunk a sarokba, és amikor megmondta, hogy mit akart, megmondtam rá a véleményem, és erre véletlenül befingok. Gondolom, az egész osztály hallotta. A barátnőm felröhögött és elkezdte mondani: "Te fingottál"! Pedig az egész osztály bent volt!! Szégyenemben ezt mondtam: "Ki? Én semmit sem csináltam, csak álltam!" Rohadtul ciki volt!


Ez egy hete történt velem. Fizikán ültünk a padban és ugye senki sem figyel, még a tanár is valami mással foglalkozott. Én meg hintáztam a székemen. Épp hátra fordultam az egyik barátnőmhöz, amikor egy óriásit esek a székkel. A legnagyobb baj az volt, hogy pont úgy estem, hogy utána alig bírtam felállni, mert beakadt a lábam. És persze a srác, aki tetszik, közel ül hozzám és látta, ahogy ott vergődök a földön. És emellett az egész osztály röhögött, még a barátnőim is!


Egy bulin voltam és épp álmaim fiújával beszélgettem. Nagyon kellett pisilnem de nem mentem ki nehogy mire vissza érek a fiú mással beszéljen, ezért inkább visszatartottam. A srác felajánlotta hogy hoz tortát úgyhogy én elindultam pisilni de nem jutottam el odáig csak a nappali közepéig ahol eleresztettem. Ha ez még nem lenne elég mini szoknyában voltam úgyhogy a lábam és a szőnyeg is olyan lett.... a srác pedig undorodva nézett rám.


Volt egy srác, aki régóta tetszett és egy nap elhívott randira. Úgy volt, hogy másnap találkozunk egy cuki kávézóban. Annyira kész voltam, alig bírtam aludni. Haj-smink-ruha, tökéletesen néztem ki. Elindultam a megbeszélt helyre. Ő nem volt ott. Vártam egy ideig, mire sms-t kaptam. Xy írt. Annyi volt az üziben: "Április bolondja". Sírva mentem haza. Másnap persze cikiztek a suliban, a srác is jót röhögött. 



  • Szerelem

Barátnőmmel sétáltunk az utcán. Van egy fiú, aki nagyon tetszik, de ő ezt nem tudja. Mentünk éppen a bolt fele amikor elkezdem mondogatni XY ilyen meg olyan jó pasi és hogy össze fogunk házasodni meg lesznek gyerekeink (kicsit elkalandoztam ). És akkor hàtranézek mert nagy röhögést hallok hát nem a kiszemeltem volt ott a haverjaival. Másnap elmondták mindenkinek a suliban és mind rajtam röhögtek és még ha ez nem lenne elég a barátnője mindenki előtt rám borított egy pohárnyi kakaót. Nagyon ciki volt.


Egy jó ideje tetszik egy fiú. Színházba mentünk az osztállyal. Valami dedós műsor volt, így elkezdtünk beszélni. A szerelmem odajött mellém és odasuttogja hogy: Mikor érek rá átmenni hozzájuk? Mondom hogy nem tudom. Leült mellém (mellettem volt egy üres szék). Megfogta a fenekem és a mellem. Felordítók; ÁÁÚ! (mert picit fájt) Az összes teremben ülő gyerek meg néhány tanár csak engem bámult, még az előadás se ment tovább! Holnap meg Xy bejön és egy puszival köszöntöm. Mondja: csak felelsz vagy merszeztünk! Egyébként meg te komolyan vetted? Azt mondtam igen. Egész nap én voltam a téma!!!



Nagy égés volt, ami 1 hete történt. Vásárolunk a családdal és a pasimmal. Szüleim előreengedtek minket, hamarabb menjen a vásárlás. Mi persze akartunk kotont is venni. A húgom erre odajött, hogy mi az? Ne érdekeljen, mondtam neki. Erre elkezdett kiabálni és futott az őseinkhez. Persze azok odajöttek. És leordibálták a fejem. Mindenki előtt.



Otthon voltam, unatkoztam, gondoltam küldök a pasimnak egy kis házi vágyfokozót. Beállítottam a laptop kameráját és belekezdtem. Odáig fajult, hogy már megujjaztam magam. Na, leforgattam a videót, gondoltam visszanézem. Így is lett és akkor lefagy pont amikor a melleim markolom és bejön apu, hogy ebéd és látja, hogy mi van a monitoron. Hát rendesen le lettem cseszve és elvettek a gépem meg eltiltottak a pasimtól.



Azt tudni kell, hogy nekem nagyon hosszú a hajam. A pasimmal elhatároztuk, hogy lefekszünk egymással, így mindent gondosan előkészítettem, és vettem ezer teamécsest, és körbe raktam vele az ágy szélét a földön. Épp benne vagyunk a játékban amikor szól, hogy ég a hajam. Anyu pedig bejött az égett szagra. Amint megláttam, hogy lát pucéron elkezdtem visítani, mert anyu nem tudott róla. Erre bejött apu, aki tudott róla, mert azt hitte, hogy valamivel bánt. Én meg ott álltam a balhé közepén és próbáltam rendet tenni, mert anyu velem üvöltözött, hogy ezt hogy képzeltem, apu meg a pasimmal, hogy szálljon le rólam.



Van egy srác, aki már nagyon régóta tetszik nekem. Megyek haza, már éppen késésben vagyok (busszal járok vidékről). Hát, nem utánam szalad? Nem mondott semmit, csak egyszerűen megcsókolt. Másnap megyek és egy csókkal köszöntöm. A többiek füttyögnek. A srác félre hívott beszélni. Kiderült, hogy csak egy fogadást vesztett el, azért csókolt meg.




  • Szex

A volt pasimmal szeretkezni akartunk (már egyikünk sem volt szűz ). Én úgy gondoltam hogy beindítok egy kis pornót, hogy jobban felizguljak. Ez eddig rendben is volt csak elfelejtettem bezárni a bejárati ajtót. Elkezdtem magam megujjazni (közben nyögtem is... ) és mire észbe kapok látom, hogy a pasim ott áll az ajtóban. Csak ennyit mondott "Látom rám már nincs is szükséged rám, elintézed magadnak is" és kiment én meg már csak annyit hallottam ahogy becsapja az ajtót.


Egy osztályba járok a barátommal, akkor voltunk 11-esek. Úgy egy éve egy rendezvény volt a sulinkban, aminek az volt a lényege, hogy mindenki (vagyis aki akart) sokáig bent maradt és szórakoztunk. Úgy volt, hogy éjfélkor a tesiteremben lesz egy ilyen össznépi hangos zenés táncolós színes fényes valami, addig meg a tesiterem zárva lesz, hogy ne tudjanak a diákok a hangfalakhoz, reflektorokhoz hozzányúlni, csak azok akik segítenek berendezni. Én az idő jó részében a barátaimmal voltam aztán megérkezett a barátom is, aki addig a tesitermet segített berendezni. Gondoltuk egy kicsit kettesben leszünk valahol, a barátom pedig, mivel volt pótkulcsa, a tesiterembe vitt minket. Elkezdtünk a szőnyegeken smárolni, de kicsit belelendültünk a dolgokba és szexeltünk. Ebben csak annyi volt a gond, hogy nem néztük az időt, és éjfélkor, amikor pont a közepén voltunk, a fél suli berontott, felkapcsolták a lámpákat, és mindenki minket nézett. Szörnyű érzés volt. Azóta elég sokan furán néznek ránk és mindketten kaptunk egy-egy osztályfőnökit.


Egyik nap a barátommal elterveztük, hogy végre lefekszünk egymással. Tudni kell, hogy mindketten szüzek voltunk. Minden rendben ment. Este hazamentem és lefeküdtem aludni. Még nagyon "égtem a szex lázában" amikor elaludtam. Ezzel is álmodtam. Tudom kicsit perverz,de ez van. Éjjel átjött a bátyám, hogy elég érdekesen nyögök álmomban és hogy hagyjam abba mert nem tud aludni. Szerintem leesett neki,hogy mivel álmodtam. Nagyon gáz volt...


Barátommal nem régen jöttünk össze, de szexelni szerettünk volna (szüzek vagyunk). Megbeszéltük, hogy szülei elmennek síelni, ő pedig otthon marad az öccsével. Ez pont jó alkalom volt és hogy még különlegesebb legyen a nap, a szülinapjára tettük az időpontot. Már felkészültem (ott szőrteleníttetem, kicsit utána olvastam). Átmentem hozzá, az öccsét moziba vittük, majd nekiálltunk. Hát nem ekkor lépnek be a szülei egy kisebb rokonhaddal, mondván, hogy szülinapi meglepi? Égett a pofám, hogy mit látnak... a nappaliban, a kanapén fehérneműben rajta fekszem, és ő pedig húzza fel a gumit.


Ez még régebben történt, 15 éves voltam és volt egy fiú aki nagyon tetszett, én is neki. Már kemény 3 hónapja ismertem és elég jóban voltunk. Aztán eljött az egyik barátnőm 16. szülinapja és mindketten hivatalosak voltunk a buliba. Minden szép és jó volt, amíg elő nem került az alkohol. Én akkor ittam először és nem tudtam mennyire bírom a piát, ezért picit berúgtam. A fiú gondolta gavallér lesz és hazakísér, úgyhogy leléptünk, én holtrészegen, ő többnyire józanon. Nagyon kész voltam és mondtam a srácnak hogy ha így hazamegyek a szüleim kitagadnak (nem tudom részegen hogy tudtam ezt végig gondolni). Jó, mivel a fiú szülei nem voltak otthon, felmentünk hozzá, hogy kijózanodjak. Kaptam vizet meg chipset, kezdtem jobban érezni magam, aztán jött egy olyan jó ötlet hogy lesmárolom. Megtettem, majd kicsit elfajultak a dolgok és lefeküdtünk. Na most, azt tudni kell rólam hogy alapból nem vagyok az a r*banc pasizós lány, így amikor reggel meztelenül felébredtem mellette, teljesen kiakadtam. 15 évesen elvesztettem, pedig én voltam az aki az ilyet teljes mértékben elítéltem... De nem ez volt a legrosszabb. Hallottam, hogy valaki járkál a házban, a fiú viszont mellettem feküdt. Bepánikoltam, majd két perc múlva benyitott a srác anyja, akiről kiderült hogy az alsós matektanárom. Persze hogy megismert. Nagyon ciki volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése